Een goede reputatie is belangrijk...

Bedrijven met een sterke reputatie presteren beter dan de gemiddelde marktspelers. Ze vinden sneller nieuwe medewerkers, klanten en investeerders en houden deze ook makkelijker en langer tevreden.

Alleen is zo'n 'goede reputatie' nergens te koop. Die moet je verdienen. Allereerst door een vlekkeloze service te leveren of door topproducten in de markt te zetten. Door te innoveren en door te focussen op kwaliteit en door op een eerlijke en duurzame manier te ondernemen. Bedrijven op GoedeReputatie.nl onderschrijven de gedragscode.

Bedrijven maken hier elke dag werk van. Maar het is ook slim om te laten zien wat anderen van uw onderneming vinden. GoedeReputatie.nl is daarvoor het ideale podium.

Snel een sterke reputatie opbouwen?

Via GoedeReputatie.nl kun je jouw naam en faam een boost geven. Heel eenvoudig. Je maakt voor jouw bedrijf een pagina aan op www.goedereputatie.nl en verzamelt hierop waardevolle aanbevelingen van zakelijke relaties. Gevolg? De online zichtbaarheid van je onderneming neemt toe en daarmee wordt je bedrijf interessanter voor een bredere doelgroep.