Hoe werkt GoedeReputatie.nl?

Ben je door een bedrijf uitgenodigd om een aanbeveling te schrijven? 
Of wil je je eigen onderneming of instelling op www.goedereputatie.nl plaatsen?

Vertrouwen.

GoedeReputatie.nl wil graag weten wie de aanbeveling heeft geschreven. Zo kunnen we de betrouwbaarheid van onze dienstverlening voor onze bezoekers waarborgen. De eerste stap is jezelf te registreren.

Eenvoudig registreren met LinkedIn

Je kunt jezelf snel registreren door simpel in te loggen met je LinkedIn account. Vervolgens kun je direct een aanbeveling schrijven. 

Registreren met emailadres en wachtwoord

Je kunt zich ook eenvoudig registreren met je emailadres en een wachtwoord. je ontvangt vervolgens in je mailbox een verificatiecode. Na het invullen van deze code is de registratie voltooid.

Een aanbeveling schrijven?

Na registratie kun je een aanbeveling schrijven voor het bedrijf dat je heeft uitgenodigd. Op jouw inlogpagina krijg je een overzicht van al je aanbevelingen. Per bedrijf kan maar één aanbeveling schrijven. Daardoor behoudt de aanbeveling zijn waarde.

Jouw bedrijf ook op GoedeReputatie.nl plaatsen?

Als je je bedrijf registreert met je LinkedIn account, dan wordt je bedrijfspagina op www.goedereputatie.nl automatisch opgemaakt. Maar je kunt ook zelf een pagina aanmaken, met de bedrijfsgegevens, een korte omschrijving van de activiteiten en het uploaden van je bedrijfslogo. 

Om je bedrijfspagina te publiceren en vindbaar te maken sluit je een jaarabonnement af voor € 59,- inclusief  BTW. 


Een gratis jaarabonnement?

Je kunt zelf ook bedrijven of instellingen uitnodigen om een pagina op GoedeReputatie.nl te nemen.. Voor elk bedrijf dat vervolgens een jaarabonnement afsluit, ontvang je van ons € 25 inclusief BTW. Bij 3 nieuwe inschrijvingen is het abonnementsgeld dan al terugverdiend.